Customer support reps gezocht!

Elmarc is op zoek naar een customer support representative. Ben jij fulltime beschikbaar? Heb je een vlotte babbel (in meerdere talen) en werk je klantgericht?

Ontdek de vacature

Customer support reps gezocht!

Elmarc is op zoek naar een customer support representative. Ben jij fulltime beschikbaar? Heb je een vlotte babbel (in meerdere talen) en werk je klantgericht?

Ontdek de vacature

Locatie: Ridderkerk

Functie: DTP

Fulltime

Wat ga je doen?

Customer Support is het belangrijkste onderdeel van je functie. Je hebt dagelijks contact met klanten en consumenten en bent druk met het beantwoorden van klantvragen via telefoon, mail, social media kanalen en marketplaces. Daarnaast houd je je bezig met het verwerken van orders en het beheren van het ordersysteem, backoffice werkzaamheden en het proactief verbeteren van de processen.

Over jou

  • Je hebt een afgeronde MBO/HBO-opleiding. Ervaring in een customer support functie is een pré. Je mag ook een starter zijn.
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en je bent communicatief vaardig, tevens zijn wij op zoek naar Frans- en/of Duits sprekende kandidaten
  • Je werkt nauwkeurig, bent commercieel sterk en je wordt enthousiast van contact met (inter-)nationale klanten
  • Je kunt goed schakelen tussen diverse werkzaamheden en je houdt van een open communicatie

Over onze organisatie

Wij geven passie en creativiteit de ruimte om de allerbeste producten en merken te ontwikkelen en ze op een efficiënte en klantvriendelijke manier te vermarkten. We verkopen niet zomaar producten, maar een werkelijke ‘consumer satisfaction’. Hier werk jij dagelijks aan mee.

Gave merken waar je voor komt te werken: Decoded, NIKKEI, Vizu, Brabantia, Finlux, Hitachi, SharkNinja & Philips

Wij bieden

Binnen onze dynamische, groeiende organisatie krijg je volop de ruimte voor je ambities en creativiteit. Je komt te werken in een resultaatgerichte onderneming met een team van gemotiveerde collega’s waar de deur altijd openstaat. Een typisch kenmerk van onze organisatie is de prettige, informele werksfeer. Daarnaast bieden we je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

We are Elmarc. We are creative and passionate about building brands and not just selling products. Our mindset is everything and we challenge ourselves every day to bring the world a family of the best brands. We are an independent company with a culture based on freedom and responsibility, which allows us to work faster, explore new opportunities and enables to supply our products worldwide. Come join us!

Enthousiast? Solliciteer dan nu & let’s meet!

Solliciteren? Of heb je een vraag?

Chat openen
1
Do you have a question?
Hi, how can we help?